Több évtizedes tapasztalattal, partnereink egyedi igénye alapján fejlesztünk és gyártunk transzformátorokat 40VA-630kVA teljesítmény tartományban. Kitűnő minőséget, 2 éves garanciát és versenyképes árat biztosítunk vevőinknek.

Trafó-Győri Kft.

Cégünkről

Cégünk Szitaprint GMK néven 1985-ben alakult családi vállalkozásként, fő tevékenységként szitanyomás profillal, majd 1988-tól hegesztőgép gyártással bővült a tevékenységi kör. Transzformátorok gyártásával 1992 óta foglalkozunk.

Tervezés

Megrendelőink egyedi igénye alapján vállaljuk a transzformátorok megtervezését és legyártását. A tervezésnél mindenkor figyelembe vesszük az érvényben lévő szabványokat, melyről megfelelő gyártási dokumentációt készítünk.

Gyártás

A transzformátor gyártás teljes folyamata szakképzett csapatunk által kerül megvalósításra, a tervezéstől a kivitelezésig, 40VA teljesítménytől 630kVA teljesítményig, az ipar számos területére.

Javítás

Vállaljuk – nem csak általunk gyártott – száraztranszformátorok javítását, akár a helyszínre történő kiszállással is. A megjavított részekre, éppúgy mint az új készülékekre, garanciát vállalunk.